To Beklædningshåndværkere starter firma: Curves by H&L

Lise Clemmensen og Henriette Smed mødtes da de startede på Beklædningshåndværkeruddannelsen i 2012. Kemien var god, og i løbet af uddannelsen voksede ideen om et fælles firma frem.

Firmaet Curves by H&L er nu godt et år gammelt. I januar 2016 blev firmaet tildelt et legat i iværksætterprojektet SYLAB i Ikast, hvilket gav lokaler og muligheder for netværk.

Sideløbende med firmaet, er de begge stadig under uddannelse. Lise Clemmensen er i gang med at læse videre til Konstruktør (Pattern Design på AK-uddannelsen), og har planer om at fortsætte med en bachelor i samme speciale. Henriette Smed læser Fashion Design på samme niveau. Tilsammen giver det dem kompetencer som supplerer hinanden rigtig godt.

I deres firma laver de tøj til kvinder i plus-size. De har målt en masse kvinder op, og har lavet nye pasformer til kvinder forskellige faconer. Alt tøjet er produceret i Danmark, og adskillige danske tøjbutikker har vist interesse for deres designs.

De har deltaget på Modemessen CIFF i Bellacenter et par gange, og det er en god måde at få nye kontakter og få præsenteret deres ting på. På billedet står de på SYLAB’s stand på messen, med deres tøj i baggrunden.

Læs mere om firmaet på deres facebook og hjemmeside

Leave a comment

Your email address will not be published.


*