SoMe – Sociale medier på uddannelsen

Sociale medier og tilstedeværelse på nettet er ikke til at komme udenom. Heller ikke for en livsstilsbranche som tekstilbranchen. Efterhånden har rigtig mange danske tøjvirksomheder godt fat i de sociale medier, og har forstået hvilket strålende marketings- og kommunikations-værktøj det kan være.

På beklædningshåndværkeruddannelsen arbejder vi også med sociale medier. Flere praktiksteder har da også efterspurgt at deres kommende elev kan begå sig på nettet, og det gør det jo ikke mindre relevant.

 

Facebook-TAKEOVER

I faget kommunikation arbejdes der blandt andet med blogs, facebook-TAKEOVERS, hjemmesider og målgrupper. I den forbindelse er der en del elever der har lavet indlæg på beklædningshåndværkeruddannelsens facebook-side og det er der kommet mange sjove ting ud af. Eleverne og skolen har nemlig meget forskellige måder at præsentere uddannelsen på. Tjek dem ud på vores facebookside.

 

Video

Desuden arbejdes der med video, både i forbindelse med dokumentation og afleveringer. Video er stadig i startfasen på uddannelsen, men med masser af fine perspektiver, både til en enkelt aflevering med beskrivelse af en proces, men også til på praktikstedet at kunne beskrive noget til fx en udenlandsk leverandør.

Vi har oprettet en YouTube-kanal, hvor vi regelmæssigt uploader videoer. De er fortrinsvis produceret og filmet af elever, både fra grundforløb og hovedforløb, og viser alverdens ting og vinkler på uddannelsen. Her kan du fx se grundforløb-elev Fines bud på ”en dag på min uddannelse”, Julie Veras Praktikcenter-proces om at fremstille en babykollektion, eller Kamillas videobrev, fra da hun var i Vietnam i praktik.


 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*