Sahra er fastansat efter svendeprøven! – og hun er ikke den eneste!

Sahra Stensgaard Mikkelsen er blevet fastansat i sin praktikvirksomhed, Maileg i Herning.

Et nyt hold beklædningshåndværkerelever bliver færdiguddannet i starten af maj, og eleverne er netop gået ind i deres afsluttende eksamens-forløb. Fjorten af eleverne har en ordinær praktikplads i en virksomhed, og hele ni af dem, er allerede blevet fastansat i virksomheden, efter svendeprøven i maj.

 

Sahra Stensgaard Mikkelsen er én af de elever, der kan se frem til en fastansættelse som Beklædningshåndværker. Hun har været i praktik i virksomheden Maileg i Herning, og de er altså så glade for hendes kundskaber, at de gerne vil beholde hende efter elevtiden.

Under uddannelsen har Sahra arbejdet med konstruktion, modeludvikling af nye produkter, syning af proto prøver, udarbejdelse af produktspecifikationer, kommentering og godkendelse af produkter samt løbende opfølgning og kontakt med leverandører – opgaver som hun fortsætter med, og hvor hun får mere ansvar koblet på. Virksomheden laver legetøj og bamser til børn.

 

Således er det tydeligt, at uddannelsen til Beklædningshåndværker BÅDE fungerer som adgangskort til de videregående designuddannelser i VIA, men OGSÅ, og i høj grad, som kompetente medarbejdere i mange virksomheder, efter endt erhvervsuddannelse.

 

Læs mere om Sahras praktikplads Maileg her.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*