Praktikcentrets butik “Fabrick” i Mejlgade

”Det er fedt at have butikstjansen, for man lærer en masse om at stå i butik, være serviceminded og give et godt førstehåndsindtryk”.

Maximillian Pape står i butikken ”Fabrick” og fortæller, mens han slår ud med armene og viser frem. ”Det er også fedt at stå for vinduesudstillingen og style butikkens varer. Det er en fed butik! Tøjet og interiøret passer bare så godt sammen, og det hele ser fedt ud!”

Maximillian har en kvoteplads i Praktikcentret, som har en butik midt i Mejlgade, i centrum af Aarhus, tæt på Domkirken og midt i det tjekkede Latinerkvarter.

I butikken Fabrick sælges kollektioner fra praktikcentret. Eleverne i Praktikcentret udvikler produkterne, fra den første streg i designafdelingen, over konstruktion og dokumentation, opsyning og kalkulering af den endelige pris til butikken.

Der lægges en overordnet plan for hvad der skal hænge i butikken, så varerne altid afspejler tidens tendenser, og passer sammen, så det kan mixes på kryds og tværs.

En butikstjans varer to uger. I de to uger skal man sørge for at betjene kunder, holde butikken ren og ordentlig, fylde op med nye varer, og gerne lægge billeder på Fabrick’s Instagram-profil.

”- Og så er det os der bestemmer, hvilken musik der kommer ud af højttalerne”, fortæller Maximilian, som lige hænger tøjet pænt på stativerne.

“Fabrick” ligger i Mejlgade 39, 8000 Aarhus C.

Åbningstider: Mandag til torsdag 10-16, fredag 10-13 (lørdag lukket)

img_4875 img_4879

Alle henvendelser ang. salg af produkter eller hvad Beklædningshåndværkerne har i butikken FABRICK, bedes mailes til IGH@VIA.dk. Webmaster på denne blog sidder ikke i butikken til daglig, og kan derfor ikke svare på hvilke varer der er i butikken lige nu.

3 Comments

  1. Charlotte Jäger 29. marts 2017 at 20:57

    Hej.
    Jeg havde fået lagt den hvide skjorte med det brede ærme som I har i vinduet til side i str.36 til i mandags, men kom for sent, da jeg ikke vidste i lukkede kl. 16. Har I den mon endnu, for jeg vil gerne købe den.
    Kh Charlotte

  2. Hejsa – hvad koster den hvide sommerkjole fyldt med blomster, som I havde i vinduet for ca. 14 dage siden – figursyet og super fin 🙂

  3. Hejsa – hvad koster den hvide sommerkjole fyldt med blomster, som I havde i vinduet for ca. 14 dage siden – figursyet og super fin

Leave a comment

Your email address will not be published.


*