Om os

Bloggen fortæller om Beklædningshåndværkeruddannelsen.

 • Historier fra hverdagen.
 • Hvilke krav der stilles til dig.
 • Hvordan du søger praktikplads etc.

 

Lidt om selve uddannelsen

Beklædningshåndværkeruddannelsen er en ungdoms-/vekseluddannelse. Det betyder at den veksler mellem skole og praktik i en virksomhed.

Du starter på et af de to grundforløb.

Grundforløb 1 er for de elever der kommer direkte fra folkeskolens 9. eller 10. klasse. Indholdet er bredt, da grundforløb 1 skal betragtes som en forberedelse til at starte på en erhvervsuddannelse, og et grundforløb 1 kan bruges til at komme videre på erhvervsuddannelser i hele landet. At starte på grundforløb 1 er ikke en garanti for, at du kan fortsætte på grundforløb 2. Det garanterer nemlig ikke at du får en aftale med en virksomhed. Til gengæld bruger vi tid på at arbejde med praktikpladssøgning, og at gøre dig så klar som muligt, til at lande en praktikplads.

For at komme ind på uddannelsens grundforløb 2 (og senere fortsætte på hovedforløb), skal du have underskrevet en uddannelsesaftale med en virksomhed.

 

Hvis du vil høre mere om dine muligheder kan vi kontaktes her:

 

Studievejleder Sanne Lehrmann,

mail: slt@via.dk

Mobil 87550569

 

Administration:

mail: erhverv.eud@via.dk

tlf: 87550571

 

Hvis du vil vide mere, kan du læse om uddannelsen på VIAs hjemmeside.

 

 

2 Comments

 1. Lone Brun Rasmussen 3. juli 2020 at 12:42

  Har for et par år siden købet 2 nederdele på Heart i Herning som på det tidspunkt samarbejdede med den lokale Beklædningshåndværkeruddannelse Har netop været i Aarhus hvor jeres shop desværre var lukket. Ville det være muligt at lægge afgangselevernes styles på Facebook, sådan at os interesserede ville kunne købe derfra?
  Med venlig hilsen
  Lone Brun Rasmussen

  • Hej Lone
   Du kan følge vores praktikcenter på Instagram, @Fabrickmejlgade. Vores fysiske butik er lukket, men af og til dukker der pop-up-shops op, og det er der besked om på instagram. Du kan også følge @viabeklædningshåndværker på Instagram. Her vil du kunne følge skolen og hverdagen, af og til en takeower fra en elev, og også besked om pop-up-shops.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*