Nye praktikpladser igang!

Det er blevet forår og mange beklædningshåndværkerelever er godt i gang i deres nye virksomheder. Pernille Jensen arbejder med indkøb hos Scan Wear og Sarah Weber med indkøb hos Message. Sarah Mikkelsen er startet hos Maileg med konstruktion/indkøb, Pernille Jacobsen i konstruktionsafdelingen hos Name It. Lisa Moritzen er startet med produktion hos Jet Sport og Najaaraq Lynge med produktion hos Qiviut på Grønland.

Vores praktikkonsulent Susanne Oversøe har rigtig travlt med at finde praktikpladser og matche dem med vores elever, og vores elever sender ansøgninger i en lind strøm. og som I kan se så giver det praktikpladser!

Når du starter på Beklædningshåndværkeruddannelsen skal du have en praktikplads. Rigtig mange har søgt en kvoteplads i vores Praktikcenter, og derfra skal de fortsat søge efter en ordinær praktikplads i en virksomhed. Nogle af de elever der er nævnt ovenover, som har skrevet kontrakt indenfor de seneste måneder, har været omkring praktikcentret i en periode, mens andre er kommet direkte fra grundforløbet.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*