Modeshow REDESIGN

Hele foråret er der blevet arbejdet med redesign på grundforløbet. Først på grundforløbet, hvor en hel opgave, bluseopgaven, er dedikeret til humanitært arbejde, gennem Kirkens Korshær. Og senere i praktikcentret, hvor de har arbejdet videre, og suppleret alle bluserne med underdele, tilbehør mm. Ca. 45 elever har været i gang med projektet i løbet af foråret, fra både grundforløb og hovedforløb.

I alt er det blevet en kollektion på i ca 85 dele, som i denne uge bliver vist i Ceres Parken, i forbindelse med projektet VIA Vartegn. Der er mulighed for at købe tøjet efter showet. Alle dele er UNIKA og alle indtægter går til Kirkens Korshærs arbejde.

At arbejde med redesign sætter krav til fantasien, for man skal kunne vende op og ned på hvad den eksisterende funktion af et stykke tøj er. At lave et par bukser om til en bluse, eller tre bluser om til en kjole. At flytte en blusekrave til bunden af en nederdel osv. Og når man så har fået krøllet ideen rundt og vendt alt på hovedet, så skal man også få det hele til at gå op i en højere teknisk enhed, for ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Syteknisk skal det være i orden og pasformen skal være iorden.

Men når man har fanget måden at tænke på, så bliver det rigtig sjovt. Så kan alt lade sig gøre, og intet er umuligt.

Showet vises for sidste gang torsdag d. 22.juni klokken 10:45 i Ceres Park. Showet inddrager hele parken, og modellerne går rundt blandt publikum, mens de udnytter niveauerne i den nyetablerede park. Når projektet er forbi, bliver det resterende tøj sat til salg i Kirkens Korshærs butik ”Mø og Fløs” i Mejlgade.

Vi har tidligere her på bloggen skrevet om bluseprojektet, da Ida og Sarah fortalte om deres oplevelse med at lave redesign. Læs blogindlægget her.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*