Mathilde er i praktik hos Bestseller/CORE

Mathilde arbejder som beklædningshåndværkerelev hos JACK&JONES CORE, hvor hun sidder i designafdelingen. Læs Mathildes egen fortælling:

“Jeg sidder i designafdelingen hos JACK&JONES CORE, hvor jeg er med til at starte nye kollektioner, finde trends, farver og detaljer. 

Jeg har i samarbejde med en designer tegnet T-shirts og sweatshirts i Illustrator. Da vores produktgrupper består meget af prints, arbejder jeg også meget tæt med grafik teamet, hvor vi snakker meget om print kvaliteten, looket og placeringer. Jeg har også prøvet at have ansvaret for at designe accessoires. Efter et design start up laver jeg en inspirations collage af detaljer, kvaliteter, strukturer mm. i InDesign og Photoshop, som jeg sender ud til leverandøerne i Bangladesh, Kina og Tyrkiet. 

Jeg er med til at opbygge showrooms efter at kollektionen er færdig udviklet. Showroomet skal sælge kollektionen, når sælgere fra hele verden kommer. 

En gang om måneden har vi i design og grafik teamet livemeeting over Skype, med vores leverandører i Bangladesh. Dette gør vi for at snakke med dem om hvordan det går, og hvor langt de er med at udvikle prøver mm.

En af de sjoveste oplevelser jeg har haft igennem min elevperiode ind til videre, er at være til Københavns modeuge, PITTI OUMO i Firenze og i London på inspirationsture. Det er sjovt at komme lidt ud fra kontoret og se hvad der rører sig af trends rundt omkring.  Efter en inspirationstur laver jeg en inspirations rapport, med alle de billeder vi har taget, og viser de prøver vi har købt til resten af teamet, så det ikke kun er os der har været afsted, der bliver inspireret. 

Da jeg har været ansat hos JACK&JONES i et år nu, er de designs jeg var med til at lave i starten, begyndt at komme ud i butikkerne. Det er en fed følelse og giver et smil på læben, at se fyre på gaden gå rundt med tøjet.”

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*