Kultur på studieture

Vi tager af og til på studietur, men det svinger hvor vi tager hen, og hvad vi ser. Det kommer helt an på hvad der er oppe i tiden, og hvad der passer til vores undervisning.

I Februar 2015 var alle grundforløbselever på messetur til København. Vi skulle naturligvis besøge messerne CIFF og Revolver, men derudover er der altid lagt plads ind i programmet, til at se andre ting, indefor kunst og kultur.

Denne gang var vi blandt andet på Den Sorte Diamant,der viste en fotoudstilling af fotograferne Cooper&Gorfer (The weather Diaries). De har blandt andet taget anderledes billeder af designeren Bibi Chemnitz’s tøj.

Bibi Chemnitz er en af vores tidligere Beklædningshåndværkerelever, som har succes med sit eget mærke, og selvfølgelig skulle vi  se nogle af hendes ting. Du kan læse mere om Bibi Chemnitz her.

På billedet ser du vores nuværende elever Emilie Rejkjær, Matilde Lautrup Bentsen og Maria Byera Simonsen, foran Per Kirkebys fantastiske loft, på Den Sorte Diamant. – På vej til fotoudstilling.

– og således byder studieture på lidt af hvert…..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*