Charlotte fortæller om sin praktikplads Hos Ilse Jacobsen

Idag kan du møde Charlotte Kristensen, som er ansat som beklædningshåndværkerelev hos ILSE JACOBSEN HORNBÆK og som arbejder på hovedkontoret i Ålsgårde – hun fortæller om sin elevplads:

“Jeg startede som elev hos ILSE JACOBSEN HORNBÆK kort efter at jeg havde afsluttet mit grundforløb på VIA i januar 2018.

Jeg startede op i indkøb, hvor jeg blev oplært af tøj-indkøberen.

Arbejdsopgaverne i indkøb bestod blandt andet af sampling bestilling, leverandørkontakt, kollektionsoversigter, priskalkulationer m.m.

Som en del af indkøbsteamet arbejder jeg tæt sammen med både design, konstruktion og salg, og jeg har derfor lært rigtig meget om hele virksomhedsstrukturen og de forskellige arbejdsprocesser.

Videre til designafdelingen

Al den viden som jeg har fået med mig i min tid i indkøbsafdelingen, har jeg nu kunnet tage med videre i designafdelingen, hvor jeg skal være resten af min uddannelse.

I design fungerer jeg i det daglige som designassistent på tøj-kollektionen og arbejder tæt sammen med vores designchef i udviklingen og udførslen af kollektionerne.

Jeg er med til at finde inspiration til nye kollektioner såsom farver, prints og detaljer.

Derudover er jeg med til at tegne, tilrette (I samarbejde med konstruktion), samt godkende kvaliteter og farver.

God viden i bagagen

Jeg har også haft perioder på vores lager, hvor jeg har været med til at sende salgsprøver afsted til vores salgsagenter.

Overordnet har jeg fået rigtig meget viden med i bagagen, som kan supplere mine skoleforløb”.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*